Pin it

Wallmans – en aften fyldt med oplevelser

Fantastisk underholdning, 4-retters menu & natklub
– under samme tag!


Har du brug for en aften ude i København? Så er Cirkusbygningen et perfekt bud. Wallmans leverer et fabelagtigt show, en dejlig middag, god stemning og en fest ud på de sene nattetimer. Efter en dejlig aften med alt hvad dertil hører, hvorfor så ikke snuppe en overnatning på Imperial Hotel?

Pris pr. person i delt dobbeltværelse fra DKK 1378,-
Det er også muligt at bestille enkeltværelse mod et tillæg til prisen

Tilbuddet indeholder:

  • Overnatning i et af vores skønne værelser
  • Kølig Cava der sætter en god stemningSpektakulært show
  • 4-retters middag
  • Lækker morgenbuffet med bl.a. friskbagt brød, æg og frugt

Salgsbetingelser:

Tilbuddet gælder for et begrænset antal værelser, og prisen er altid angivet pr. nat. Prisen kan variere fra dag til dag.

Under middagen i den flotte cirkussal – får I mere end én oplevelse

Gør dig klar til at tage på en forførende rejse i Wallmans Cirkusbygningen sammen med vennerne, kollegerne eller familien. Her forenes en udsøgt 4-retters middag, storslået underholdning og magiske omgivelser, og vi lover jer en fuldendt totaloplevelse, der starter allerede i indgangen.

Showet FLASHBACK fører jer gennem et univers fyldt med overdådig musik, fantastisk artisteri, ild og svær. I får en unik totaloplevelse, hvis lige kun findes i verdensbyer som Las Vegas, Berlin og Paris. Glæd jer til et uforligneligt sceneshow, glitrende kostumer og musik af de allerstørste stjerner som Shania Twain, Bruno Mars og Jennifer Lopez.

Nyd middagen, mens shownumrene bliver leveret som perler på en snor. Der er pause mellem hvert nummer, så der er tid til hyggesnak og til at nyde maden.

FLASHBACK er et internationalt show*, der udføres på engelsk og kan derfor nydes af alle. I kommer helt tæt på artisterne, når de serverer ved bordene, underholder fra scenen og fra alle hjørner af cirkussalen. Showet kulminerer i en bragende finale, som får dansegulvet til at eksplodere! Så er byens bedste fest i gang i Københavns største natklub!

Kom i Wallmans og lad dig rive med på en storslået musikalsk og visuel rejse, hvor samtlige sanser kommer i spil!

Showet spiller torsdag – lørdag fra 19. august 2016 til midt juni 2017. 

Få mere information om showet på Wallmans hjemmeside

*Wallmans tager forbehold for, at artisterne kan blive skadet eller syge, hvilket vil medføre ændringer i showets sammensætning og indhold.

Sæson:

19.08.2016 til 18.06.2017

Spilledage:

Torsdag til lørdag

Tidspunkt:

Hverdage:  17.30 - 22.30
Weekend: 17.30 - 22.30

Sådan bestiller du Wallmans dinnershow med overnatning

Denne pakke kan ikke bestilles online. Ring til os på tlf. 3312 8000 eller send os en email til imperialhotel@arp-hansen.dk.