En Tur i Tivoli

fra  

pris pr. person pr. nat (i delt dobbeltværelse).

Kom og oplev fantastiske Tivoli

Uanset om du foretrækker suset i Det Gyldne Tårn, den eventyrlige Flyvende Kuffert, Dæmonen, eller bare vil have en hyggelig dag med familien, så har Tivoli noget for enhver smag.

Med Tivolipakken får du en dejlig oplevelse i Danmarks bedste, og verdens næstældste forlystelsespark. Efter en latterfyldt dag venter herefter et dejligt værelse ikke lang fra haven, på en af Københavns bedste beliggenheder.

Tilbuddet indeholder

  • Overnatning i et af vores skønne værelser
  • 1-dags entré til eventyrlige Tivoli
  • Lækker morgenbuffet med bl.a. friskbagt brød, æg og frugt

Vil du gerne glæde din familie med en tur i Tivoli? Så kan du vælge det eventyrlige oplevelsestilbud, når du booker dit hotelophold i toppen af siden.

Påske i Tivoli

Duftende hyacinter, 20.000 påskeliljer og farverige påskeæg fylder Haven, når Tivoli fejrer Påske i Tivoli. Hele haven er i påskedagene fyldt med bløde påskelam, æggejagt, lækre forårsfristelser, flotte påskedekorationer og sus i forlystelserne.

Sommer i Tivoli

Sommer i Tivoli er en eventyrlig tid med farverige stauder og sirlige blomsterbed. Nyd en gåtur i den smukke have med historiske bygninger, hyggelige kroge og humørspredende hvin fra de mange forlystelser. Om aftenen skaber tusindvis af funklende lamper en eventyrlig atmosfære, der er helt unik og hver fredag aften igennem sommeren skruer Tivoli desuden op for musikken, når et kendt dansk eller international navn går på scenen på Plænen til Fredagsrock. Og så kan I hver lørdag aften se frem til det helt store fyrværkerishow ved Plænen.

Halloween i Tivoli

I det mørke vinterhalvår bliver de botaniske sommerfarver skiftet ud med kulørte lamper og levende lys hen over efterårsferien, hvor Tivoli forvandler sig til et Halloween-univers. Hér ligger forlystelsesparken badet i høstfarver fra græskarhoveder og halmballer… mens blege og blodige zombier flakker rundt i mørket.

Jul i Tivoli

Din tivolibillet kan også få dig i julestemning, når Tivoli forvandler parken til et eventyrligt nisselandskab i december måned. Her kan du tage en kop dampende gløgg og et churros-fyldt kræmmerhus i hånden og slentre rundt blandt julelys og snedækkede grangrene og – hvis du er heldig – sige hej til julemanden og hans rensdyr.

Du finder tilbuddet ved at: 

1) Indtaste periode og antal personer, og tryk "Søg ophold". 

2) Vælg nu ”En Tur i Tivoli” boksen, og du er klar til at booke.

Åbningstider i Tivoli

Sommer 2024

22. marts - 22. september

Halloween 2024

10. oktober - 3. november

Jul 2024

15. november - 5. januar 2025

Salgsbetingelser

Tilbuddet gælder for et begrænset antal værelser, og prisen er altid angivet pr. nat. Prisen kan variere fra dag til dag.

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene