Hotelophold i København?

Arp-Hansen Hotel Group er Københavns største hotelkoncern med hoteller centralt i København og et enkelt hotel i Gentofte ca. 8 km. nord for centrum i fredelige grønne omgivelser. Nyd et lækkert hotelophold på et af Arp-Hansen Hotel Groups gode hoteller, så er du sikret et godt udgangspunkt for dit besøg i København. Vælg for eksempel det 4-stjernede hotel Imperial Hotel i Københavns absolutte centrum.

Imperial Hotel – et centralt hotel i København

Imperial Hotel er et lækkert 4-stjernet hotel, der ligger i centrum af København. Der er kun få minutters gang til Tivoli, Rådhuspladsen og Strøget, og der er masser af restauranter/caféer og butikker i området. Hotellet er fra slutningen af 1950’erne og er indrettet lyst og luksuriøst med fokus på kunst og design, og her er du sikret et lækkert hotelophold med god og kompetent service og alle de faciliteter, du har brug for. Og vigtigst af det hele: du er i gåafstand til Københavns mest populære seværdigheder.

Bestil hotelophold på Imperial Hotel

Du kan let og bekvemt bestille dit hotelophold på Imperial Hotel her på siden. På Imperial Hotel kan du finde et hotelophold, der passer dig – uanset om du rejser alene, med partner eller med børn, kan vi finde et værelse, der passer til dine/jeres behov. Bestil let og bekvemt online her på siden og glæd dig til at opleve skønne København.

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene