Imperial Hotel København – et af Københavns mest centrale hoteller

Imperial Hotel ved Vesterport

Imperial Hotel i København er et af byens mest centrale hoteller og samtidig et af Københavns flotteste. Imperial Hotel er et 4-stjernet hotel med flotte lyse værelser med fokus på skandinavisk design. Stilen er enkel og elegant, og hotellet har desuden et indbydende lobbyområde med en ”pejsestue”, hvor man kan slappe af med dagens aviser og magasiner.

Imperial Hotel på Vester Farimagsgade i København

Imperial Hotel ligger utroligt centralt ved Vesterport i København på Vester Farimagsgade. Hotellet ligger få minutters gang fra Københavns Rådhusplads, Strøget, Tivoli og det spændende kvarter Vesterbro. Vesterbro er et af Københavns gamle arbejderkvarterer, der er blevet byfornyet og i dag er et trendy og attraktivt område. På Vesterbro findes masser af spændende caféer og restauranter, butikker, og der er også masser af muligheder for en sjov aften i byen. Omkring Københavns Rådhusplads er der også masser af caféer og restauranter samt masser af underholdningstilbud. Tag en tur i den gamle forlystelsespark Tivoli eller se en film i Imperial biografen, der har et af Skandinaviens største lærreder. Imperial Hotel er et perfekt udgangspunkt til at opleve smukke og dynamiske København.

Book ophold på Imperial Hotel

Imperial Hotel er et rigtig godt valg, hvis du ønsker at bo på hotel i centrum af København. Uanset om du rejser privat eller på forretningsrejse, om du rejser alene, med en partner eller med børn, kan du på Imperial Hotel få et hotelophold, der passer til dine behov. Bestil dit ophold direkte her på siden eller kontakt os på tlf. +45 3312 8000 eller e-mail: imperialhotel@arp-hansen.dk for mere information.

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene