Bo på flot 4-stjernet hotel i centrum af København

Se København fra sin bedste side – vælg dit hotel med omhu så får du den allerbedste oplevelse i Danmarks dejlige hovedstad. Vælg for eksempel at bo på det flotte 4-stjernede Imperial Hotel i centrum af København, så får du en af Københavns bedste beliggenheder kombineret med god service og lyse, lækre værelser. Imperial Hotel, der ligger få minutters gang fra Københavns Rådhusplads, Tivoli og Strøget er et godt valg hvad enten du rejser alene, med en partner eller med børn. Bestil dit hotelophold direkte online her på siden.

Nyd 4-stjernet luksus på Imperial Hotel

Imperial Hotel er et lækkert 4-stjernet hotel med alt hvad dertil hører af service. Vores kompetente personale står klar til at hjælpe dig med spørgsmål og tips til København, og vi kan naturligvis tilbyde room service. Hotellet har lagt meget vægt på dansk kunst og design og værelserne er derfor indrettet i typisk skandinavisk stil med stramme linjer og afdæmpede farver og fremstår meget lækre. Hotellet har desuden et indbydende lobbyområde med en ”pejsestue”, hvor man kan slappe af med dagens aviser og magasiner. Der er naturligvis gratis internet på hele hotellet – både i lobbyområdet og på alle værelser.

Book miniferie på Imperial Hotel

Det behøver ikke at koste en formue at overnatte på et lækkert 4-stjernet hotel i centrum af København. Benyt dig af vores eftertragtede Miniferie-pakke og bo op til 4 personer på værelset (2 voksne og 2 børn) til en pris fra  . Bestil direkte her på siden eller kontakt os på tlf. +45 3312 8000 eller e-mail: imperialhotel@arp-hansen.dk for mere information.

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene