Hoteltilbud på Imperial Hotel

Leder du efter et godt hoteltilbud i København?

København er en skøn by året rundt, men den kan være dyr at besøge. Arp-Hansen kan dog tilbyde dig et godt hoteltilbud på et af vores gode hoteller i København. Vælg for eksempel at bo på det super centrale Imperial Hotel, der ligger blot 5 minutters gang fra Københavns rådhusplads. Læs mere om de gode tilbud her på siden og book dit hotelophold direkte online.

Imperial Hotel – et centralt designhotel

Imperial Hotel er et lækkert 4-stjernet hotel, der ligger i hjertet af København. Fra hotellet er der kun få minutters gang til Tivoli, Rådhuspladsen og Strøget, og der er masser af restauranter og caféer i området. Hotellet er bygget i 1958, men blev gennemgående renoveret i 2007, hvor alle værelser blev ført grundigt up-to-date, og hotellets lobby og restaurant blev ligeledes moderniseret. Imperial Hotel er et hotel, hvor kunst og design står i centrum – allerede i lobbyen mødes du af moderne kunst på væggene, og værelserne er indrettet i stilfuldt med rene liner og charmerende indretning.

Gode hotel tilbud på Imperial Hotel

På Imperial Hotel har vi flere forskellige slags tilbud – både oplevelsespakker, der inkluderer f.eks. romantikpakken ”Romantik for 2” der inkluderer cava og morgenbuffet, en tur i Wallmans eller Tivoli. Bestil let og bekvemt online her på siden og glæd dig til at opleve smukke og dynamiske København!

COVID-19 information og hvad du kan forvente når du besøger os. Læs mere her.