Luksushotel Imperial

Lækkert luksushotel i København

Med Arp-Hansen Hotel Group kan du bo midt i København på 4-stjernet luksushotel og opleve service og komfort udover det sædvanlige. Imperial Hotel er et flot og luksuriøst hotel, der er beliggende få minutters gang fra Rådhuspladsen, Tivoli og Strøget, så du kan være tæt på, hvor det hele sker. Hotellet har desuden en flot restaurant, L'Appetito, der tilbyder et spændende og internationalt køkken. Læs mere om Imperial Hotel og book dit ophold direkte online her på siden.

Luksushotel med fokus på design

Moderne design og traditionel arkitektur kendetegner luksushotellet Imperial Hotel. Hotellet blev opført i 1950’erne men er senest blevet restaureret i 2007 og fremstår lækkert og moderne med en flot og indbydende lobby hvor kunsten er i fokus. I lobbyen findes også en hyggelig ”pejsestue”, hvor man kan slappe af med en avis eller et magasin. Værelserne på Imperial Hotel er præget af typisk skandinavisk design med rene linjer, og der er air cooling og gratis internet på alle værelser.

Dit ophold på Imperial Hotel

Det er nemt og hurtigt at booke værelse på Imperial Hotel direkte online. Du skal bare finde de dage, du ønsker at overnatte på hotellet i onlinekalenderen og vælg ved hjælp af få klik værelsestype. Book online i dag eller kontakt os på tlf. +45 3312 8000 eller imperialhotel@arp-hansen.dk for mere information.

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene