Imperial Hotel

Tradition møder fornyelse og international atmosfære i hjertet af København.

Parkering | Photo by: jarmoluk | Source: Pixabay
Q Park

Q Park er et af Danmarks største p-selskaber. Selskabet har 13 p-anlæg rundt i København, hvor du har fri mulighed for at benytte pladserne, hvis du i stedet ønsker at opleve smukke København til fods.

Parkering

Det kan ofte føles håbløst at finde en parkeringsplads i København. Derfor har vi gjort det let for dig og samlet de bedste parkeringsmuligheder til dit ophold, så du nemt kan finde en plads, tæt på hotellet.

Parkeringshus

På Imperial Hotel har vi mulighed for at tilbyde vores gæster parkering hos Steel House Copenhagen i deres parkeringskælder, der ligger 110 meter fra Imperial Hotel.

Parkeringskælderen drives af Q-Park, og indkørslen er placeret i Nyropsgade 36-38, 1602 København V. Vær opmærksom, på at frihøjden i parkeringskælderen er 2,15 m.

Pris:   pr. døgn

Parkeringen fungerer således:

  1. Ved ankomst til Imperial Hotel bliver du registret i receptionen, hvor der oprettes parkering, og du bliver vejledt til parkeringshuset
  2. Du vil herefter modtage en sms med et nummer, som du skal ringe til, når du holder foran porten til parkeringskælderen
  3. Porten åbner automatisk, når der bliver ringet til nummeret, og er gældende under hele dit ophold hvis tilkøbt

Vær opmærksom på, at det er muligt at køre ind og ud efter behov under dit ophold. Vi kan dog ikke garantere, at der vil være ledige pladser, hvis du vælger at forlade parkeringskælderen. Skulle du vende tilbage og finde parkeringskælderen fuld, efter du har betalt for parkering, vil vi selvfølgelig refundere beløbet for de resterende dage.

NB: Vi tager forbehold for prisændringer hos Q-Park.

Det er ikke muligt at oplade elbiler i parkeringshuset.

Opladning af elbil på gaden

Kommer du i elbil? Så fortvivl ikke. I området omkring hotellet findes der flere gode muligheder for opladning af din elbil eller plugin-hybrid.

Du kan finde følgende ladestandere omkring hotellet:

  • Vester Søgade: 3 ladestandere med 6 pladser
  • Vester Farimagsgade: 3 ladestandere med 6 pladser (lige ude foran Mercur Hotel)
  • Herholdtsgade: 3 ladestandere med 6 pladser (ude foran Steel House)
  • Herholdtsgade: 2 ladestandere med 4 pladser (på bagsiden af Imperial Hotel)

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene