Concierge service

  • Bil- og Cykeludlejning
  • Restaurantoplevelser
  • Attraktioner og Guide til København

Bil- og cykeludlejning

På Imperial Hotel er vi altid behjælpelige, når det gælder leje af bil- og cykler. Skal du bruge en bil under dit ophold, hjælper vi gerne med at booke den. Henvend dig i receptionen, og så ordner vi det hele for dig. Vil du hellere cykle rundt i byen, har vi egne cykler, som du kan leje på dagsbasis. Prisen er   pr. dag, og hvis du ønsker det, medfølger lygter og cykelhjelm, så sikkerheden er i top.

Restaurant & bar

Står du og er i tvivl om, hvor du skal hen og spise under dit besøg på Imperial Hotel, så frygt ej. Kontakt hotellets reception, så vil vores kompetente personale guide dig til mange spændende og gode ”skjulte” madsteder i København. Vi hjælper naturligvis med at booke bord og vise vej på kort.

Er du mere til nattelivet og et par drinks ude i byen, er vi ligeledes godt forberedte. Kontakt hotellets reception for et bredt udvalg af forslag til cocktailbarer og natklubber.

Attraktioner og guide til København

København er fuld af attraktioner og specielle steder, der er et ”must” at opleve. Er du i tvivl om, hvad der bare må ses, og hvor tingene ligger, må du endelig kontakte receptionen. Her står vores yderst service mindede personale klar med kort, instrukser og gode råd.

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene