Miniferie i København

Tag på hyggelig miniferie i København!

København er med sin overskuelige størrelse et perfekt mål for en miniferie. Byen er fuld af liv, og der er masser af oplevelser for både børn og voksne. Vælg at bo på det flotte centrale Imperial Hotel, der med lyse og indbydende værelser og kun få minutters gang til Københavns Rådhusplads, sikrer dig et uforglemmeligt ophold i København.

Sommerferie i København

Sommer i København er en fantastisk oplevelse. Lyse nætter, lange dage og solskin kaster et særligt skær over byen, og selvom byen bestemt også er et besøg værd på andre tidspunkter af året, er sommerferie i København en enestående måde at opleve byen på. Tag på picnic i en af byens grønne parker, se byen fra vandsiden på en kanalrundfart eller prøv et af byens havnebade og tag en dukkert i Københavns havn. Mange af byens caféer og restauranter har udendørsservering om sommeren, så der er gode muligheder for at studere det københavnske byliv med en kold øl eller sodavand og en lækker frokost.

Book miniferie på Imperial Hotel

Imperial Hotel er et rigtig godt valg, hvis du skal på miniferie i København. Hotellets meget centrale beliggenhed gør, at der aldrig er langt til de spændende oplevelser København kan byde på, og det er især vigtigt, hvis du kun er i København et par dage eller i en forlænget weekend. Benyt dig af vores eftertragtede Miniferie-pakke og bo op til 4 personer på værelset (2 voksne og 2 børn) til en pris fra  . Bestil direkte her på siden eller kontakt os på tlf. +45 3312 8000 eller e-mail: imperialhotel@arp-hansen.dk for mere information.

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene