Hotel i centrum af København

Leder du efter et hotel i Københavns centrum?

Arp-Hansen Hotel Group råder over 10 flotte hoteller centralt i København og et enkelt hotel ca. 8 km. nord for København i den grønne og fredelige by Gentofte. Alle Arp-Hansens hoteller byder på god service og flotte værelser og hvert hotel er unikt indrettet med blik for detaljen og hensyn til hotellets placering og nærmiljø. Vælg f.eks. det flotte 4-stjernede hotel Imperial Hotel, så kan du ikke bo mere centralt i København. Læs mere her på siden.

Imperial Hotel – et godt hotel i centrum af København

Imperial Hotel er et af Arp-Hansen Hotel Groups allermest centralt beliggende hoteller. Hotellet ligger et par minutters gang fra Københavns Rådhusplads, Tivoli og shoppinggaden Strøget. Området omkring Københavns Rådhusplads er fyldt med restauranter og caféer, og især ”parallelstrøget” eller Strædet, der er en parallelgade til Strøget, er et populært sted at spise og drikke kaffe på en af gadens mange caféer. Når du bor på Imperial Hotel, bor du tæt på alt, hvad København har at tilbyde, og vores kompetente personale gør deres til, at du får et uforglemmeligt ophold. Imperial Hotel har 304 værelser, der alle er blevet moderniseret i 2007 og fremstår lyse og lækre med fokus på dansk design. Hotellet har også en charmerende lobby og morgenmadsrestaurant, hvor gæsterne kan nyde dagens vigtigste måltid, inden de drager ud i storbyen.

Book ophold på Imperial Hotel

Imperial Hotel er et oplagt valg, hvis du ønsker at bo på hotel i centrum af København. Uanset om du rejser alene, med en partner eller med børn, kan du på Imperial Hotel få et hotelophold, der passer til dine behov. Bestil dit ophold direkte her på siden eller kontakt os på tlf. +45 3312 8000 eller e-mail: imperialhotel@arp-hansen.dk for mere information.

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene