Bed & Bubbles

fra  

pris pr. person pr. nat i delt dobbeltværelse

Skål på minder, storbyeventyr og hotelforkælelse

Trænger du til at få én på København-opleveren? Og har du samtidig lyst til at glæde din kæreste, nære ven, mor eller dig selv med et hotelophold i centrum af populære seværdigheder og smagsoplevelser?

Så kan du med fordel rykke tættere på skærmen, da vi nu løfter låget til vores Bed & Bubbles-pakke. Den gemmer på et sammensat hotelophold, hvor vi sørger for, at jeres getaway både starter og slutter med forkælelse.

Når I ankommer, kan I skåle jeres fælles oplevelse festligt i gang med en flaske perlende cava, der venter jer på værelset.

Efter en lang nattesøvn vågner op I til en varieret morgenmadsbuffet, som lader jer op med energi og godt humør til dagen, der ligger forude.

Bed & Bubbles-pakken forkæler altså med:

  • En overnatning i et af vores værelser efter eget valg.
  • En kold flaske bobler.
  • En morgenbuffet med bl.a. friskbagt brød, ost, æg, yoghurt og frisk frugt.

Psst…

Hvis I har check-out om søndagen, kan I sove længe eller tage jer god tid til at få det sidste glimt eller snapshot af København med, da check-out først skal ske senest kl. 18.00.

Skal vi sætte stemningen for dit næste storbyminde? Så kan du vælge vores Bed & Bubbles-pakke, når du booker i toppen af siden.

Find pris og dato for tilbuddet
"Bed & Bubbles"

Søg herunder for at finde den pris og dato, der passer til netop dit ophold.
NB: Priserne er pr. værelse pr. ophold.

Salgsbetingelser

Tilbuddet gælder for et begrænset antal værelser, og prisen er altid angivet pr. nat. Prisen kan variere fra dag til dag.

Vigtig information: Vi oplever i øjeblikket, at der kan være driftsforstyrrelser på vores hjemmeside. Vi gør alt, hvad vi kan for at rette op på problemet.