Møder og konferencer

Et moderne konferencehotel

På Imperial Hotel gør vi det nemt for dig at holde møder og konferencer i København – både i forhold til beliggenhed, faciliteter og atmosfære. Med en international stemning i bedste ”Mad Men”-stil og en af byens mest centrale placeringer lige ved Vesterport Station har vi alt, hvad du kan forvente af et moderne konferencehotel.

Vi tilbyder flere velindrettede konferencelokaler i forskellige størrelser – alle med masser af dagslys, air cooling og moderne AV-udstyr – og vi har plads til op til 200 personer. Vores superskarpe team står klar til at hjælpe med både mødepakker og skræddersyede løsninger, og vi har ligeledes en skøn restaurant, der kan forkæle sanserne med italienske smagsoplevelser.

Kort fortalt: Du tager dig af mødets indhold, og vi tager os af alt det andet!

Kapacitetsoversigt

Få et overblik over de mange mødemuligheder på Imperial Hotel.

Download kapacitetsoversigt

Tættere på centrum kommer du ikke

Vi ved, at tilgængelighed er alfa omega i planlægningen af møder og events. Med vores centrale adresse i København finder du både Vesterport Station, Tivoli, Strøget, Rådhuspladsen og Hovedbanegården lige rundt om hjørnet, og så har du nem adgang til parkering.

Mange års ekspertise

På Imperial Hotel har vi mange års erfaring med mødeplanlægning og et stærkt team af mødeeksperter, der står klar til at gøre dit event ekstra specielt.

Vi går op i den personlige betjening, og vi er med dig fra start til slut, så du føler dig i trygge hænder.

Lækkerier fra det italienske køkken

Gør mødeoplevelsen ekstra unik med lækre madoplevelser på Ristorante L’Appetito – vores populære restaurant er klar til at servere italienske delikatesser. Perfekt til frokostpausen eller en afsluttende middag efter en inspirerende mødedag.

Vi hjælper med teknikken

Er du en af dem, der ikke har teknisk snilde? Fortvivl ej, vi har altid en medarbejder, som står klar til at hjælpe med AV-udstyret. Foretrækker du at komme forbi før mødet, for at teste opsætningen, er dette også en mulighed.


Har du brug for hjælp?

Har du brug for inspiration til dit næste møde, vil du høre mere om vores mødepakker, eller skal vi skræddersy et mødesetup, der passer til lige præcis dine behov? Vores konferenceteam står klar til at hjælpe.

Kontakt os

+45 3312 8000
Vester Farimagsgade 9
1606 København V, Danmark

Send email

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene