Vinter i Tivoli
Vinter i Tivoli

Oplev vinteren i Tivoli

Tivoli runder 175 år i 2018, hvilket skal fejres med en udvidelse af havens nuværende åbningstider til en ny sæson ”Vinter i Tivoli”, som du kan opleve fra d. 2. februar til og med d. 25. februar 2018. Danmarks forlystelseshave vil derfor være åben i vinterferien, til fastelavn samt Valentinsdag.

I perioden kan du blandt andet nyde en lækker middag i en af havens restauranter, tage en tur i udvalgte forlystelser, opleve en musical i Koncertsalen eller tage en tur på skøjtebanen i det vinter-oppyntede Tivoli. Derudover bliver der til ”Vinter i Tivoli” plads til en masse nye spændende overraskelser og nyheder!

Med denne pakke har vi gjort det nemt for dig! Du får overnatning og entrébillet til Vinter i Tivoli i ét. Book dit ophold på Imperial Hotel som ligger få minutters gang fra Tivoli, og glæd dig til at opleve det vinteroppyntede Tivoli, som var det taget ud fra et vintereventyr.

Tilbuddet indeholder

Overnatning i et af vores skønne værelser
Entré til eventyrlige Tivoli
Lækker morgenbuffet med bl.a. friskbagt brød, æg og frugt
 

 

fra DKK 745,-

Pris pr. person i delt dobbeltværelse

  • Tivolis åbningstider

    Vinter 2020

    31. januar - 23. februar

Salgsbetingelser:

Tilbuddet gælder for et begrænset antal værelser, og prisen er altid angivet pr. nat. Prisen kan variere fra dag til dag.