Overnat i København i klassisk dansk design

Imperial Hotel tilbyder dig overnatning i klassisk dansk design.

Er du til moderne design og sætter pris på, at dit hotelværelse udstråler stil og kvalitet, så er Imperial Hotel ved Vesterport station en perfekt base for dine overnatninger i København. Allerede når du træder ind i hotellets lobby fornemmer du 50’ernes historiske raffinement og stemningsfyldte omgivelser. Når traditionelle rammer møder nyt design, skaber det en helt speciel atmosfære – og det er lige præcis, hvad du møder på Imperial Hotel.

Konference og overnatning i centrum

Foruden de 304 nyrenoverede og komfortable velindrettede værelser har hotellet desuden også seks konferencelokaler af forskellig størrelse. De har alle skønt naturligt lysindfald, air cooling og alt i moderne av udstyr. Med den centrale beliggenhed og gode faciliteter er Imperial Hotel en fordelagtig overnatningsbase både i forretnings øjemed, men også hvis rejser som turist i byen. 

Imperial biograf, Vesterbro og Frederiksberg er lige om hjørnet

Lige rundt om hjørnet for hotellet finder du nordens største biograf. Her afholdes ofte forpremierer for de nyeste film, hvor du har mulighed for at møde landets kendisser og fornemme filmverdenens mest glamourøse øjeblikke på den røde løber. Hvis du gerne vil opleve nogle af de mest attraktive kvarterer i København, så har du både Frederiksberg og Vesterbro kun et stenkast fra hotellet. Begge områder har både skønne shoppingmuligheder, restauranter, seværdigheder og meget mere. Her har du også mulighed for at hænge ud med de lokale Københavnere og nyde deres favoritsteder. Glæd dig til nogle skønne dage i København og book din overnatning på Imperial Hotel i dag.