Concierge service

  • Fitness & Motion
  • Bil- og Cykeludlejning
  • Restaurantoplevelser
  • Attraktioner og Guide til København

 

Bil- og cykeludlejning

På Imperial Hotel er vi altid behjælpelige når det gælder leje af bil- og cykler. Skal man bruge en bil under sit ophold, hjælper vi gerne med at booke den. Henvend dig i receptionen, og så ordner vi det hele for dig. Vil man derimod cykle rundt i byen, har vi egne cykler, som man kan leje på dagsbasis. Prisen er 150 kr. pr. dag, og hvis man ønsker det, medfølger lygter og cykelhjelm så sikkerheden er i top. 

 

Restaurant & bar

Står du og er i tvivl om hvor du skal hen og spise under dit besøg på Imperial Hotel, da frygt ej. Ved kontakt til hotellet reception eller concierge desk, kan vores kompetente personale, guide til mange spændende og godt ”skjulte” madsteder. Vi hjælper naturligvis med at booke bord, og guide på kort.

Er du mere til nattelivet og et par drinks ude i byen, er vi ligeledes godt forberedte. Kontakt hotellets reception eller concierge desk, for et bredt udvalg af forslag til cocktailbarer og natklubber.  

 

Attraktioner og guide til København

København er fuld af attraktioner og specielle steder der er et ”must” at opleve. Er du i tvivl om hvad der bare må ses, og hvor tingene er beliggende, må du endelig kontakte vores concierge desk som er placeret i hotellets lobby. Her står vores yderst service mindede personale, klar med kort, instrukser og gode råd.