Mad og drikke

Morgenmadsrestaurant

Vi går højt op i kvalitet og vil gerne give vores gæster den bedste start på dagen. Derfor tilbyder vi en lækker morgenmadsbuffet med fokus på kvalitet, økologi, sundhed og ikke mindst den gode smag. Vi har derfor et stort udvalg af brød, ost, pålæg, frugt og grønt, yoghurt, æg, morgenmadsprodukter samt forskellige juicer og selvfølgelig kaffe og te. Flere af dem med nøglehulscertificering. Til dem der ønsker en mere traditionel morgenmad, tilbyder vi selvfølgelig også lækker sprødstegt bacon og røræg samt klassisk dansk wienerbrød.

Lider du af nogen former for allergi, anbefaler vi at du gør opmærksom på dette allerede ved bookning af dit ophold, således at vores restaurant bedre kan imødekomme eventuelle ønsker til forplejning. Morgenmaden serveres dagligt fra kl. 06:30 – 10:30 alle ugens dage i hotellets morgenmadsrestaurant Trianglen beliggende i hotellets stueetage.   

Morgenmad ”To Go”

Er du en af de morgenfriske der er tidligt oppe, og skal tidligt ud af døren, tilbyder vi morgenmad ”To Go”. Morgenmad ”To Go” skal bestilles i hotellets reception senest kl. 12:00 dagen før. 

Ristorante L’appetito

Ristorante L'Appetito er hotellets restaurant, der byder på italienske madoplevelser. Hos L'Appetito er du garanteret en uforglemmelig smagsoplevelse, betjening i særklasse såvel som professionel madanretning med rene linjer.

Restaurantens menukort prydes af italienske specialiteter i særklasse. De veltillavede retter laves med udgangspunkt i det traditionelle italienske køkken samt sæsonens bedste råvarer, og hertil serveres italienske kvalitetsvine.

COVID-19 information og hvad du kan forvente når du besøger os. Læs mere her.