Miniferie i København – tag på en skøn ferie for 2 eller hele familien

Miniferie for hele familien

fra  

pr. familieværelse pr. nat inkl. morgenmad.

Du kan gratis ændre eller annullere din reservation indtil kl. 12:00 på ankomstdagen.

Book Miniferie for hele familien

Med en travl hverdag kan vi alle godt have brug for at sætte familien ekstra meget i centrum. Snup en familieferie og ryk ind på vores hotel i København. På værelserne er der senge til 3 personer, men hvis I kan sove 3 i dobbeltsengen, er I velkomne til at være 4 på værelset; 2 voksne og 2 børn under 18 år.

Du kan booke ”Miniferie”-tilbuddet i weekender, på helligdage og alle ugens dage i skoleferier. Tilbuddet gælder, når du booker min. 2 overnatninger og inkluderer en lækker morgenbuffet.

Du finder tilbuddet ved at:

1) Indtaste periode og tryk "Søg ophold".

2) Vælg nu ”Miniferie” boksen og du er klar til at booke.

Teenagetilbud i forbindelse med Miniferie

Er jeres mindste barn ældre end 8-9 år, anbefaler vi at supplere med vores teenagetilbud, hvor I får et ekstra hotelværelse med morgenmad til en helt særlig pris. Kontakt os for at høre nærmere: Tlf. +45 3312 8000

Miniferie for 2

fra  

pr. dobbeltværelse pr. nat inkl. morgenmad.

Du kan gratis ændre eller annullere din reservation indtil kl. 12:00 på ankomstdagen.

Miniferie for 2

Er det ved at være tid til at komme lidt væk fra hverdagens vante vaner og forkæle dig selv med lidt ekstra luksus? Tag på en Miniferie i København og bo på vores moderne og smagfulde Imperial Hotel, som ligger på en af de bedste adresser i byen. Hvis du bestiller 2 eller flere overnatninger, kan du benytte dig af dette tilbud, som inkluderer lækker morgenbuffet. 

Du kan booke ”Miniferie”-tilbuddet i weekender, på helligdage og alle ugens dage i skoleferier. 

Du finder tilbuddet ved at:

1) Indtaste periode og tryk "Søg ophold".

2) Vælg nu ”Miniferie” boksen og du er klar til at booke.

Salgsbetingelser

Tilbuddet gælder for et begrænset antal værelser, og prisen er altid angivet pr. nat. Prisen kan variere fra dag til dag. Min. 2 nætter. Booker du en Miniferie til hele familien (2 voksne og 2 børn), vil der maks. være 1 ekstra opredning pr. værelse. Booker du en Miniferie for 2, vil det ikke være muligt at få ekstra opredninger.

HOTELOPHOLD INKL. PARKERING: Lyder det som noget for dig? Du skal skynde dig - vi har blot et begrænset antal parkeringspladser. Læs mere her.