Loyalitetsprogram

Kan du ikke få nok af summende stræder, trendsættende smagsoplevelser og grønne oaser? Og har du lyst til at forkæle dig selv, og måske en af dine nærmeste, med en frinat i København?

Som loyalitetsmedlem kan du nyde godt af frinætter og særpriser på mad og drikke på vores hoteller i København, da du:

  • optjener bonuspoint, som du kan veksle til frinætter på et af vores unikke hoteller i København
  • får 10 % i rabat både til frokost og aften på vores udvalgte hotelrestauranter, Brasserie Murdochs, The Harbour, Tivoli Brasserie og Tivoli View 
  • får 10 % i rabat på roomservice.

Tilmeld dig

Udfyld venligst nedenstående formular for tilmelding til Arp-Hansen Hotel Groups loyalitetsprogram. Efter tilmeldingen vil du modtage en mail, som du skal bekræfte for at færdiggøre din oprettelse som loyalitetsmedlem. Herefter kan du straks benytte loyalitetsprogrammet og optjene dine point ved at oplyse medlemsnummer ved reservation eller check-in. Du modtager et elektronisk medlemskort via SMS og mail. Derudover kan du tilgå dit medlemskort via din profiloversigt.

Opret medlemsprofil

Du kan optjene point og indløse dine frinætter på følgende otte hoteller hos Arp-Hansen Hotel Group:

Psst… Når du nyder godt af dine medlemsfordele hos os, kan du gøre det med ro i sindet og samvittigheden. For som vores gæst er du blandt andet med til at spare på energien, bekæmpe mad- og vandspild og støtte op om mere økologi på tallerkenen, da vi er Green Key-certificerede.


Sådan optjener du point

Du optjener bonuspoint på ét medlemskort, hver gang du overnatter på et af de otte hoteller, som er en del af loyalitetsprogrammet. Du får 500 bonuspoint pr. overnatning, hvis du booker via mail eller telefon.

Hvis du booker direkte via vores hjemmeside, sørger vi for at doble dine point og give dig 1000 point pr. overnatning.

Med 5.000 bonuspoint kan du indløse én frinat på et standardværelse for 1 eller 2 personer inklusiv morgenmad. 

Hvis du trænger til et pift af luksus, et varmt skumbad eller mere sengeplads, kan du booke én fri overnatning på et Superior-værelse for 10.000 point og på et Executive-værelse for 15.000 point. Bemærk venligst, at 71 Nyhavn Hotel kun har værelser inden for disse to kategorier.

Du kan altid se, hvor tæt du er på din næste storbyferie, da du kan holde øje med dine optjente point ved at logge ind på Min konto.


Sådan indløser du point

Du kan indløse dine bonuspoint ved at booke en overnatning hos os på member@arp-hansen.dk eller direkte hos det specifikke hotel, som skal stå for værtskabet under dit ophold i storbyen. Da vi ønsker at give dig en hurtig og ubesværet service, ser vi gerne, at du sidder klar med dit medlemsnummer, når du kontakter os. 

Vælger du et af vores hoteller med egen restaurant, kan du også reservere et bord med det samme – og nyde godt af din 10 % rabat – når du kontakter os. Du kan ikke kombinere din medlemsrabat med andre rabatter og vouchers.

Hvert af vores hoteller sætter et begrænset antal værelser til frinætter af. Hvis alle værelser er optaget på din ønskede ankomstdag, hjælper vi dig gerne med at finde en anden dato, som er ledig. Du er selvfølgelig altid velkommen til at booke og betale for et værelse på sædvanlig vis. 

Vær opmærksom på, at brug af point, som er optjent i jobsammenhæng, regnes som skattepligtig indkomst, og du skal derfor oplyse dem til SKAT.