Pin it
Nytårsophold
Inkl. middag

Nytår i København

Gå ind i det nye år på Imperial Hotel. Her er der rig mulighed for at nyde en fantastisk middag på Ristorante L'Appetito, med alt det som hører til en italiensk nytårsmenu.

Efter middagen kan I opleve Københavns Centrums store festfyrværkeri på Rådhuspladsen, 200 meter fra hotellet, inden I lægger jer til at sove på et af vores dejlige værelser.

Sov længe, nyd vores nytårsbrunch og behold værelset indtil kl 14.00.

Tilbuddet indeholder

Overnatning i et af vores skønne værelser
4 retters italiensk nytårsmenu (excl. drikkevare)
Nytårsbrunch
Late check-out kl. 14:00

 

fra DKK 1815,-

Pris pr. person i delt dobbeltværelse

Ring på tel:+ 45 3312 8000 og hør nærmere

Salgsbetingelser:

Tilbuddet gælder for et begrænset antal værelser, og prisen er altid angivet pr. nat. Prisen kan variere fra dag til dag. Den fulde pris skal forudbetales og kan ikke ændres eller refunderes. Det er ikke muligt at ændre din reservation, når den først er foretaget. Opholdet skal forudbetales og kan ikke ændres eller refunderes. Rabatten gives kun på overnatningen. Den kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatordninger. Den fulde pris skal forudbetales og kan ikke refunderes. Det er ikke muligt at ændre din reservation, når den først er foretaget. Tilbuddet gælder et begrænset antal værelser og udvalgte datoer. Tilbuddet gælder for et begrænset antal værelser.