Pin it

Anything Goes

Årets største og festligste musical

22. september har vi premiere på en overdådig opsætning af Cole Porters musicalkomedie. Glæd jer til at opleve et stjernecast, forrygende dansenumre, stort orkester og et overflødighedshorn af kostumer og dekorationer.

Vi befinder os på en oceanliner i 1930’erne. Ombord er korpiger og sømænd, en gangster forklædt som præst, og mange andre excentriske passagerer. Ikke alle er, hvad de giver sig ud for at være. Takt og tone kastes snart overbord – og anything goes i kahytter og på dæk.

Et stjernecast og masser af evergreens

Silas Holst, Preben Kristensen, Camille Rommedahl og Steen Springborg står i spidsen for et stort ensemble. Musikken er en perlerække af Cole Porters største hits: I Get A Kick Out of You, You’re The Top, It’s De-Lovely, Anything Goes og mange flere.

Spektakulære stepnumre og art deco fantasi

Forestillingen iscenesættes af Thomas Bendixen. Paul Farnsworth har endnu engang skabt en banebrydende scenografi, og et overflødighedshorn af art deco-kostumer. Scenografien har 4 indbyggede drejescener, der gør det muligt for skibet at ændre kurs i forhold til publikum. Bill Deamer, der er en af Englands førende koreografer, kommer for første gang til Danmark for at koreografere de spektakulære stepnumre. Per Engström står for den musikalske indstudering.

Kom med til 1930'erne hvor alt er muligt

I 30'erne havde oceanlinerne deres storhedstid. Man konkurrerede om at have de største og mest pompøse skibe - og de mest kendte passagerer ombord. 30'erne var også sorgløsheden og dekadencens årti.

Endnu et klassisk mesterværk får premiere på Det Ny Teater

Anything Goes skriver sig ind i rækken af klassiske musical-mesterværker som Det Ny Teater har opført, bl.a. West Side Story, My Fair Lady og senest The Sound of Music. Anything Goes der er en milepæl i musicalhistorien, fik premiere på Broadway i 1934. Forestillingen er siden blevet opført igen og igen, både på Broadway og i Londons West End - den er desuden blevet filmatiseret to gange. Efter den seneste Broadway-opsætning i 2011 vandt Anything Goes 3 Tony Awards, 5 Drama Desk Awards og 3 Outer Circle Critics Award, bl.a. 3 priser for Best Revival of a Musical.

Pris pr. person i delt dobbeltværelse fra DKK 1388,-
Pris pr. enkeltværelse fra DKK 1810,-

Tilbuddet indeholder:

  • Overnatning i et af vores skønne værelser
  • Billetter til ”Anything Goes”
  • Lækker morgenbuffet med bl.a. friskbagt brød, æg og frugt

Sådan bestiller du

Ring til os på tlf. 3312 8000 eller send os email til imperial@arp-hansen.dk (det er desværre ikke muligt at bestille online).

Salgsbetingelser:

Tilbuddet gælder for et begrænset antal værelser og prisen er altid angivet pr. nat. Prisen kan variere fra dag til dag. Den fulde pris skal forudbetales og kan ikke ændres eller refunderes.

Læs mere på Det Ny Teaters hjemmeside