Pin it

Annie Get Your Gun

Vi sætter alle sejl til, når vi for første gang opfører Irving Berlins klassiske musical i en opdateret og storslået opsætning med Maria Lucia i rollen som Annie Oakley. Dermed forsætter vi rækken af nye versioner af klassiske musical-mesterværker som The Sound Of Music og senest Anything Goes.

Annie Get Your Gun og overnatning på Imperial Hotel

Pris pr. person i delt dobbeltværelse fra DKK 1290,-
Pris pr. enkeltværelse fra DKK 1955,-

Tilbuddet indeholder:

  • Overnatning i et af vores skønne værelser
  • Billetter til ”Annie Get Your Gun”
  • Lækker morgenbuffet med bl.a. friskbagt brød, æg og frugt

Sådan bestiller du

Ring til os på tlf. 3312 8000 eller send os email til imperial@arp-hansen.dk (det er desværre ikke muligt at bestille online).

Salgsbetingelser:

Tilbuddet gælder for et begrænset antal værelser, og prisen er altid angivet pr. nat. Prisen kan variere fra dag til dag. Rabatten gives kun på overnatningen. Den kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatordninger. Den fulde pris skal forudbetales og kan ikke refunderes. Det er ikke muligt at ændre din reservation, når den først er foretaget. Tilbuddet gælder et begrænset antal værelser og udvalgte datoer. Kan bookes senest 2 dage før ankomst. Annullering kan ikke foretages senere end 2 dage før ankomst. Tilbuddet gælder for et begrænset antal værelser. Kan bookes fra torsdag til og med mandag i minimum 2 dage.

Læs mere på Det Ny Teaters hjemmeside