Påsketilbud 
– inkl. parkering og morgenmad

påsketilbud

3 nætter, inkl. parkering og morgenmad
fra kun  

pr. person i delt dobbeltværelse for hele opholdet.

Du kan gratis ændre eller annullere din reservation indtil 72 timer før kl. 12. på ankomstdagen.

Tilbud på påskeferie i København

Påsken er lige om hjørnet, og i år er det måske endnu mere tiltrængt end normalt at komme ud og opleve noget i din påskeferie. Her får du et Påsketilbud, hvor prisen er skruet godt ned. Du vil få 3 skønne dage i København og hver af disse morgener våge op til en dejlig mættende morgenmad. Kommer du i bil? Bare rolig, parkering er inkluderet i tilbuddet. Så du slipper for at bekymre dig, om du mon kan finde en parkeringsplads tæt på hotellet.

Tilbuddet indeholder:

  • 3 nætter 
  • Parkering
  • Morgenbuffet

Find pris og dato for "Påsketilbud"

Søg herunder for at finde den pris og dato, der passer til netop dit ophold (min. 3 overnatninger). Påsketilbuddet kan bookes med ankomst i perioden 26. marts 2021 og til med 5. april 2021.
NB: Priserne er pr. værelse pr. ophold.

Salgsbetingelser

Tilbuddet gælder for et begrænset antal værelser, og prisen er altid angivet pr. nat. Prisen kan variere fra dag til dag. Ændring og annullering kan foretages op til 72 timer før kl. 12. på ankomstdagen. Foretages din booking mindre en 72 timer før kl. 12 på ankomstdagen, kan din reservation ikke ændres eller annulleres. Der ydes ingen refusion ved ophold kortere end 3 dage.