En tur i ZOO

fra  

pr. person i delt dobbeltværelse

Tag på oplevelse hos dyrene i København ZOO

Få et afbræk fra det pulserende byliv og kom helt tæt på de majestætiske isbjørne, ikoniske pandaer og bliv imponeret over giraffernes lange halse. Fyld din dag og hjerne med ny viden og indtryk! 

Efter en lang dag med friske kinder og overraskende oplevelser, kan I slå benene op på et af vores hyggelige værelser, sove længe og vågne op til en lækker morgenmadsbuffet med fokus på kvalitet, økologi og ikke mindst den gode smag.

Tilbuddet indeholder:

  • Overnatning i et af vores skønne værelser
  • Entré til København ZOO*
  • Lækker morgenbuffet med bl.a. friskbagt brød, æg og frugt
  • Sen check-out

Betingelser

*Denne pakke består af hotelophold samt eksterne services, som hotellet formidler. København ZOO er den ansvarlige aftalepart for opfyldelse af den/de reserverede eksterne services. Alle forhold, der vedrører opfyldelsen af den eksterne del af reservationen skal derfor afklares direkte med København ZOO.

Du betaler først ved check-out efter endt ophold. Du kan gratis ændre eller annullere din reservation indtil kl. 12:00 på ankomstdagen. Værelset skal ikke forudbetales, men reserveres med kreditkort.

HOTELOPHOLD INKL. PARKERING: Lyder det som noget for dig? Du skal skynde dig - vi har blot et begrænset antal parkeringspladser. Læs mere her.