Hoteltilbud på Imperial Hotel

Leder du efter et godt hotel tilbud i København?

København er en skøn by året rundt, men den kan være dyr at besøge. Arp-Hansen kan dog tilbyde dig et godt hotel tilbud på et af vores gode hoteller i København. Vælg for eksempel at bo på det super centrale Imperial Hotel, der ligger blot 5 minutters gang fra Københavns rådhusplads. Læs mere om de gode tilbud her på siden og book dit hotelophold direkte online.

Imperial Hotel – et centralt designhotel

Imperial Hotel er et lækkert 4-stjernet hotel, der ligger i hjertet af København. Fra hotellet er der kun få minutters gang til Tivoli, Rådhuspladsen og Strøget, og der er masser af restauranter og caféer i området. Hotellet er bygget i 1958 men blev gennemgående renoveret i 2007, hvor alle værelser blev ført grundigt up-to-date, og hotellets lobby og restaurant blev ligeledes moderniseret. Imperial Hotel er et hotel, hvor kunst og design står i centrum – allerede i lobbyen mødes du af moderne kunst på væggene, og værelserne er indrettet i stilfuldt med rene liner og charmerende indretning.

Gode hotel tilbud på Imperial Hotel

På Imperial Hotel tilbyder vi flere forskellige slags tilbud – både oplevelsespakker, der inkluderer f.eks. Teaterbilletter, romantikpakken ”Romantik for 2” der inkluderer cava og morgenbuffet, og forskellige sæsonprægede tilbud. Bestil let og bekvemt online her på siden og glæd dig til at opleve smukke og dynamiske København!