Konferencehotel Imperial Hotel

Københavns mest centrale konferencehotel

Leder du efter det perfekte sted at holde møde? Book dit møde på konferencehotel Imperial Hotel i hjertet af København, der kan tilbyde flotte og professionelle mødefaciliteter til møder med op til 200 deltagere. Imperial Hotel har en sublim beliggenhed med kun få minutters gang til Københavns hovedbanegård, Københavns rådhusplads og byens caféliv. Læs mere om hotellets konferencefaciliteter her på siden.

Hold møde i flotte og smagfulde omgivelser

Imperial Hotel er et flot og stilfuldt hotel, der er karakteriseret ved et gennemgående tema af kunst og dansk design og har for eksempel en helt etage opkaldt efter den danske møbeldesigner Børge Mogensen. Hotellet er bygget i 1950’erne men renoveret for få år siden og fremstår moderne og stilfuldt og kan tilbyde gratis internet i hele bygningen. Når det kommer til Imperial Hotels mødefaciliteter, kan hotellet tilbyde høj service og topprofessionelt personale, der sørger for alt det praktiske. Imperial Hotel råder over 8 mødelokaler, der hver kan rumme fra 27 til 68 personer. Alle mødelokaler har air cooling, ergonomiske stole og naturligt dagslys, og hotellet tilbyder forplejning, der passer til lige præcis dit arrangement.

Mødepakker og forplejning

Mødelokalerne på Imperial Hotel kan lejes fra kl. 8.00-17.00 og fra 17.00-01.00. Holder i dagsmøde, kan vi tilbyde en mødepakke, der bl.a. inkluderer morgenbuffet, lækker frokost i hotellets restaurant samt eftermiddagsbuffet. Desuden vil der være kaffe/te, vand og frugt til rådighed i lokalet hele dagen. Ved heldagsmøde kan vi udover dagsmødepakken tilbyde en lækker 3-retters menu med kaffe i vores gode restaurant. Kontakt os og få mere information på telefon +45 33 12 8000 eller e-mail: imperialhotel@arp-hansen.dk