Pin it

Møder og konferencer

På Imperial Hotel gør vi det nemt for dig at holde møder og konferencer i København – både i forhold til beliggenhed, faciliteter og atmosfære. Med en international stemning i bedste ”Mad Men”-stil og en af byens mest centrale placeringer lige ved Vesterport Station har vi alt, hvad du kan forvente af et moderne konferencehotel. 

Vi tilbyder flere velindrettede konferencelokaler i forskellige størrelser – alle med masser af dagslys, aircondition og moderne AV-udstyr – og vi har plads til op til 200 personer. Vores superskarpe team står klar til at hjælpe med både mødepakker og skræddersyede løsninger, og vi har ligeledes en skøn restaurant, der kan forkæle sanserne med italienske smagsoplevelser. 

Kort fortalt: Du tager dig af mødets indhold, og vi tager os af alt det andet! 

Kapacitetsoversigt

Få et overblik over de mange mødemuligheder på Imperial Hotel.

Download kapacitetsoversigt som pdf

Tættere på centrum kommer du ikke.

Vi ved, at tilgængelighed er alfa omega i planlægningen af møder og events. Med vores centrale adresse i København finder du både Vesterport Station, Tivoli, Strøget, Rådhuspladsen og Hovedbanegården lige rundt om hjørnet, og så har du nem adgang til parkering. 

Mange års ekspertise.

På Imperial Hotel har vi mange års erfaring med mødeplanlægning og et stærkt team af mødeeksperter, der står klar til at gøre dit event ekstra specielt.

Vi går op i den personlige betjening, og vi er med dig fra start til slut, så du føler dig i trygge hænder.

Lækkerier fra det italienske køkken.

Gør mødeoplevelsen ekstra unik med lækre madoplevelser på Ristorante L’Appetito – vores populære restaurant er klar til at servere italienske delikatesser. Perfekt til frokostpausen eller en afsluttende middag efter en inspirerende mødedag.

Vi hjælper med teknikken.

Er du en af dem, der får svedige håndflader ved tanken om tekniske setups? Bare rolig. Vi har altid en medarbejder, der står klar til at hjælpe med AV-udstyret op til og under dit møde. Foretrækker du at komme forbi før mødet, for at teste opsætningen, er dette også en mulighed.

 

 


Har du brug for hjælp?

Har du brug for inspiration til dit næste møde, vil du høre mere om vores mødepakker, eller skal vi skræddersy et mødesetup, der passer til lige præcis dine behov? Vores konferenceteam står klar til at hjælpe.

Kontakt os allerede i dag: 

Tlf.: +45 3312 8000

E-mail: konferenceimperial@arp-hansen.dk