Pin it

Velkommen til Imperial Hotel – Diskret luksus i midten af København!

Når du ankommer til Imperial Hotel har vi garanteret check-in fra kl. 15:00, men er værelset klar ved ankomst, er det naturligvis muligt at checke ind før. Er værelset derimod ikke klar når du ankommer, kan du frit opbevare din bagage hos os til værelset er tilgængeligt.

Check-out fra værelset skal ske senest kl. 12:00, men har du behov for et sen check-out, så kontakt vores reception ved ankomst, eller under dit ophold, og vi vil gøre vores bedste for at imødekomme din anmodning. Som ved check-in, har du ligeledes mulighed for at få opbevaret din bagage ved check-out.

Har du travlt og kan du betale med kreditkort eller er opholdet allerede forudbetalt, så kan du benytte vores populære Express Check-out og slippe for ventetiden. Du finder vores Express Check-out stander i lobbyen lige ved siden af hovedindgangen. Kvitteringen for dit ophold sendes efterfølgende på e-mail den samme dag.

 

Allergi & komfort

Alle vores dyner og puder er uden fjer, og dermed allergivenlige. Derudover tilbyder vi op til 3 forskellige slags puder samt bedboards for de af vores gæster som ønsker det. Alle vores allergiværelser er med trægulve, og det vaskemiddel vi bruger til vask af vores linned er økomærket med det nordiske ’Svanemærket’, hvor kravene til stoffer, der er problematiske for sundhed / allergier, er strengere end de lovmæssige krav.

 

Morgenmad 

Morgenmaden serveres dagligt fra kl. 06:30 – 10:30 alle ugens dage i hotellets morgenmadsrestaurant Trianglen billigende i hotellets stueetage. Vores lækre morgenbuffet tilbyder et stort udvalg af brød og ost, pålæg, frugt og grønt, yoghurt, æg, morgenmadsprodukter samt forskellige juicer og selvfølgelig kaffe og te. Flere af dem med nøglehulscertificering.

Er du en af de morgenfriske der er tidligt oppe, og skal tidligt ud af døren,  tilbyder vi morgenmad ”To Go”. Morgenmad ”To Go” skal bestilles i hotellets reception senest kl. 12:00 dagen før.

Lider du af nogen former for allergi, anbefaler vi at du gør opmærksom på dette allerede ved bookning af dit ophold, således at vores restaurant bedre kan imødekomme eventuelle ønsker til forplejning.

 

Parkering

På Imperial Hotel har vi mulighed for at tilbyde vores gæster parkering hos Steel House Copenhagen, der ligger 100 meter fra Imperial Hotel.

Parkeringskælderen drives af Q-Park og indkørslen er placeret i Nyropsgade 36-38, 1602 København V.

Parkering koster kr. 180,- per døgn. Det fungerer således, at du ved ankomst til Imperial Hotel kontakter receptionen, som sender en sms til din telefon. I beskeden er der et nummer, som du skal ringe til, når du holder foran porten til parkeringskælderen. Porten åbner automatisk, når der bliver ringet til nummeret og er gældende under hele dit ophold.

Følg vejledningen på kortet for at finde parkeringskælderen.