Velkommen til Hotel Imperial – tradition møder fornyelse

Imperial Hotel er andet og mere end et smagfuldt og moderne firestjernet hotel i centrum af København. Den intense, internationale atmosfære har i mere end et halvt århundrede haft tradition for at tiltrække både danske og udenlandske gæster med passion for god mad og drikke.

Uanset om du er travl forretningsrejsende eller turist med appetit på sightseeing, så er Imperial Hotels placering det perfekte udgangspunkt. Med Tivoli, Strøget, Rådhuspladsen og Københavns Hovedbanegård inden for gåafstand kan du nemt komme rundt til det hele. Er man til en løbetur langs Søerne, så er det oplagt, da de ligger lige bag hotellet.

Seks moderne mødelokaler

Planlægger du et møde eller en konference, kan du roligt overlade til os at stille de perfekte rammer og professionelt personale til rådighed i et af vores i alt seks konferencelokaler af varierende størrelse.

Autentisk italiensk restaurant

I vores restaurant, Ristorante L’Apettito, kræser vi for vores gæster med autentiske italienske lækkerier frembragt af gode, sæsonbetonede råvarer under kyndig vejledning af vores køkkenchef og hans italienske team.

Vi glæder os til dit besøg!
Prisgaranti