Pin it

Wallmans – en aften fyldt med oplevelser

Fantastisk underholdning, 4-retters menu & natklub
– under samme tag!


Har du brug for en aften ude i København? Så er Cirkusbygningen et perfekt bud. Wallmans leverer et fabelagtigt show, en dejlig middag, god stemning og en fest ud på de sene nattetimer. Efter en dejlig aften med alt hvad dertil hører, hvorfor så ikke snuppe en overnatning på Imperial Hotel?

Pris pr. person i delt dobbeltværelse
Hverdage: fra DKK 1255,- Weekend: fra DKK 1410,-
Det er også muligt at bestille enkeltværelse mod et tillæg til prisen

Tilbuddet indeholder:

  • Overnatning
  • Mouserende vin på værelset ved ankomsten
  • Spektakulært show
  • 4-retters middag
  • Morgenmadsbuffet

Salgsbetingelser:

Tilbuddet gælder for et begrænset antal værelser og prisen er altid angivet pr. nat. Prisen kan variere fra dag til dag.

Under middagen i den flotte cirkussal – får I mere end én oplevelse

Gør dig klar til at tage på en forførende rejse i Wallmans Cirkusbygningen sammen med vennerne, kollegerne eller familien. Her forenes en udsøgt 4-retters middag, storslået underholdning og magiske omgivelser, og vi lover jer en fuldendt totaloplevelse, der starter allerede i indgangen.

Showet Music Box fører jer gennem et univers fyldt med overdådig musik, fantastisk artisteri og imponerende akrobatik. Hold godt fast, mens vi overvælder jer med et utroligt sceneshow, funklende kostumer og musik af nogle af tidens største legender som Elton John og U2. Glæd jer også til et charmerende boyband-medley, der får alle hjerter til at smelte.

Nyd middagen, mens shownumrene bliver leveret som perler på en snor. Der er pause mellem hvert nummer, så der er tid til hyggesnak og til at nyde maden.

Music Box er et internationalt show*, der udføres på engelsk og kan derfor nydes af alle. I kommer helt tæt på artisterne, når de serverer ved bordene, underholder fra scenen og fra alle hjørner af cirkussalen. Showet kulminerer i en bragende rock-finale, som får dansegulvet til at eksplodere! Så er byens bedste fest i gang i Københavns største natklub!

Kom i Wallmans og lad dig rive med på en storslået musikalsk og visuel rejse, hvor samtlige sanser kommer i spil!

Showet spiller torsdag – lørdag fra 21. august 2015 til juni 2016. 

Få mere information om showet på Wallmans hjemmeside

*Wallmans tager forbehold for, at artisterne kan blive skadet eller syge, hvilket vil medføre ændringer i showets sammensætning og indhold.

Sæson:

21.08.2015 til 18.06.2016

Spilledage:

Torsdag til lørdag

Tidspunkt:

Hverdage:  17.30 - 22.30
Weekend: 17.30 - 22.30

Sådan bestiller du Wallmans dinnershow med overnatning

Denne pakke kan ikke bestilles online. Ring til os på tlf. 3312 8000 eller send os en email til imperialhotel@arp-hansen.dk.