Oplev Wallmans fantastiske Dinnershow i Cirkusbygningen og tag en overnatning lige rundt om hjørnet
ENGLISH / SVENSKA / NORSK
Pin it

Wallmans - Champagne, show og sov godt

10. Jubilæumsshow

Show, 4-retters middag & natklub – alt under ét tag.

Oplev Wallmans spektakulære dinnershow og overnat på Imperial Hotel i København der ligger ca. 100 meter fra Cirkusbygningen.

Forkæl dig selv eller dine nærmeste med en aften i Cirkusbygningen, hvor show, underholdning og god mad går op i en højere enhed. Nyd en udsøgt 4-retters middag i godt selskab, mens du får serveret en perlerække af varierede shows.

Med Wallmans 10. jubilæumsshow Sweet Addiction drages du ind i en verden fuld af magiske øjeblikke. Oplev forrygende musikalske fortolkninger, underholdende artisteri, lattervækkende komik og svimlende akrobatik. Det er showbiz, når det er bedst - fantastisk sceneshow og musik af de største stjerner som fx Barbra Streisand, Tina Turner, Jersey Boys og Lady Gaga.

Kom helt tæt på artisterne, når de serverer ved bordene, og underholder fra alle ender og kanter af cirkussalen. Et internationalt og professionelt ensemble i absolut topklasse garanterer en totaloplevelse uden sidestykke!

Læs mere om showet, programmet og vores menuer hos Wallmans.

Pris pr. person i delt dobbeltværelse
Hverdage fra DKK 1405,-
Weekend fra DKK 1465,-

Det er også muligt at bestille enkeltværelse mod et tillæg til prisen.


Tilbuddet indeholder:

  • Overnatning
  • Mouserende vin på værelset ved ankomsten
  • Spektakulært show
  • 4-retters middag
  • Morgenmadsbuffet

Sæson:

23.08.2013 til 15.06.2014

Hverdage:  17.30 - 22.30
Weekend: 18.00 - 23.00

Spilledage:

Torsdag til lørdag

Dog undtagen

Nov-dec tirsdag til lørdag

Sådan bestiller du

Ring til os på tlf. 3312 8000 eller send os email til imperialhotel@arp-hansen.dk (det er desværre ikke muligt at bestille online).

Teenagetilbud

Er jeres børn store nok til at sove på eget værelse, kan I få et ekstra hotelværelse med morgenmad til særlig pris. Ring og hør nærmere på tlf. 3312 8000.

Salgsbetingelser:

Tilbuddet gælder for et begrænset antal værelser og prisen er altid angivet pr. nat. Prisen kan variere fra dag til dag.