SVENSKA / NORSK
Pin it

Hoteltilbud på Imperial Hotel

Leder du efter et godt hotel tilbud i København?

København er en skøn by året rundt, men den kan være dyr at besøge. Arp-Hansen kan dog tilbyde dig et godt hotel tilbud på et af vores 11 gode hoteller i København. Vælg for eksempel at bo på det super centrale Imperial Hotel, der ligger blot 5 minutters gang fra Københavns rådhusplads. Læs mere om de gode tilbud her på siden og book dit hotelophold direkte online.

Imperial Hotel – et centralt designhotel

Imperial Hotel er et lækkert 4-stjernet hotel, der ligger i hjertet af København. Fra hotellet er der kun få minutters gang til Tivoli, Rådhuspladsen og Strøget, og der er masser af restauranter og caféer i området. Hotellet er bygget i 1958 men blev gennemgående renoveret i 2007, hvor alle værelser blev ført grundigt up-to-date, og hotellets lobby og restaurant blev ligeledes moderniseret. Imperial Hotel er et hotel, hvor kunst og design står i centrum – allerede i lobbyen mødes du af moderne kunst på væggene, og værelserne er indrettet i typisk skandinavisk stil med stramme liner og afdæmpede farver. Hotellets 6.sal er indrettet som en hyldest til den ikoniske danske møbeldesigner Børge Mogensen, og her er der gjort plads til designerens smukke møbler i læder. 

Gode hotel tilbud på Imperial Hotel

På Imperial Hotel tilbyder vi flere forskellige slags tilbud – både oplevelsespakker, der inkluderer f.eks. Teaterbilletter, romantikpakken ”Parterapi” der inkluderer cava og morgenbuffet, og forskellige sæsonprægede tilbud. Ud over det har vi i Arp-Hansen et særligt tilbud til dig, der bestiller 3 eller flere overnatninger på Imperial Hotel - du kan nemlig opnå en særlig rabat: Bestiller du tre eller flere overnatninger, får du 20 % rabat på dit ophold. Bestil let og bekvemt online her på siden og glæd dig til at opleve smukke og dynamiske København!